Om Recapital

Recapital A/S er et finansieringsselskab etableret i 2014 af 6 stiftere blandt andet af branche kyndige personer med mange års erfaring fra den finansielle sektor. Selskabets samlede egenkapital udgør (januar 2020) 5,1 mio. kr.

Visionen er at sikre et højt og sikkert afkast af den investerede kapital, samtidig med at vi hjælper låntagere med en finansiering, de ikke ville kunne opnå via normale lånekanaler.


Recapital A/S stiller lån til rådighed for gældsramte, der er og vedbliver at være kunder hos en privatøkonomisk rådgivningsvirksomhed. Inden en eventuel låneansøgning kan komme i betragtning og blive behandlet af Recapital A/S, skal låneansøgeren via samarbejde med den privatøkonomiske rådgiver over en periode på minimum 6 måneder have bevist, at vedkommende har evnen og viljen til at blive gældfri. For lån ydet en gældsramt anbefalet af en økonomisk rådgiver, stiller den økonomiske rådgiver en kaution på de yderste 20 % af lånet, samt deponerer på en sikringskonto 4 % af den til enhver tid gældende restgæld.

Vi lægger stor vægt på de sikkerheder vi har på de enkelte lån. Vi har derfor – via vores pengeinstitut – fået lavet en aftale, hvor vore låntagere kan/skal tegne en gruppelivsforsikring, som vi har pant i.


Siden selskabets stiftelse 1. oktober 2014 har vi modtaget et stigende antal henvendelser fra potentielle  efterspørgere om ydelse af finansiering til private boligformål samt til mindre erhvervsmæssige anlægsinvesteringer. Bevillingstilsagn til de omhandlede finansieringsformål foretages på grundlag af  en forudgående grundig og fyldestgørende kreditindstilling fra en økonomiske rådgiver, som samtidig via indgået samarbejdsaftale forpligter sig til en løbende årlig økonomisk og finansiel opfølgning på den enkelte låntager.


For begge finansieringsområder kræver vi størst mulig supplerende sikkerhed af låntager i form af pant i fast ejendom, deponering af livsforsikringer, kaution m.v.


Selv om Recapital A/S er relativ nystartet, har personkredsen bag virksomheden siden 2008 formidlet lån på ca. kr. 60 millioner uden tab til følge.

 

Per Revsbeck

Direktør

Mail: Per.Revsbeck@recapital.dk
Tlf. 24 98 89 99

Jeg er årgang 1950 og har et karriereforløb, der går over uddannet tømrer, selvstændigt arkitektfirma og vurderingsinspektør for BRF Kredit. De sidste 20 år centerdirektør for Nykredit Bank og Realkredit på Djursland.

Tommy Larsen

Direktør

Mail: Tommy.Larsen@recapital.dk
Tlf. 28 89 68 57

Jeg er årgang 1961 og har været selvstændig revisor i over 25 år, er uddannet registreret revisor og har en HD i regnskabsvæsen. Bosat i Thorsager i over 30 år, men kommer oprindeligt fra Samsø.

Flemming Hynkemejer

Bestyrelsesformand

Mail: flemhynk@gmail.com
Tlf. 20 10 51 03

Jeg er årgang 1966, uddannet Ingeniør, MBA (Insead) og har arbejdet med forretningsudvikling og ledelse gennem de sidste 25 år i flere brancher. Jeg er født, opvokset og bor fortsat på Djursland.

Michael Bak

Bestyrelsesmedlem

Mail: mb@finansteam.dk
Tlf. 51 31 20 60

Jeg er årgang 1970, uddannet finansøkonom, statsautoriseret ejendomsmægler, valuar og HD i finansiering. Har siden 2009 drevet selvstændig virksomhed, indenfor uvildig økonomisk rådgivning, med tilladelse fra Finanstilsynet.

Jørgen Lindhardt Steffensen

Bestyrelsesmedlem

Mail: jls@lsalaw.dk
Tlf. 20 13 52 43

Jeg er uddannet cand. jur fra Aarhus Universitet i 1987. Jeg fik advokatbestalling i 1990 og har siden været selvstændig advokat med hovedvægt på rådgivning af erhvervsvirksomheder. Oprindelig vestjyde, men har de sidste godt 30 år boet på Djursland.